Вакцини против КОВИД-19

Безбедна и ефикасна вакцина против КОВИД-19, достапна за секого во Австралија, ќе ве заштити од коронавирусот вас, вашето семејство и вашата заедница.

Вакцините против КОВИД-19 ќе бидат бесплатни за секого во Австралија, дури и ако не сте австралиски државјанин или постојан жител. Тоа се однесува и на лицата без Medicare картичка, на посетителите од странство, странските студенти, странските работници и барателите на азил.

За повеќе здравствени информации на вашиот јазик видете на: https://www.health.gov.au/initiatives-and-programs/covid-19-vaccines/covid-19-vaccine-information-in-your-language

Информативни листови